Birnabag, en varmepose for barn i bæremeis holder barnet varm, tørr og trygg på tur i bæremeis i all slags vær året rundt.

Generell informasjon

Birnabag Nordic er vår nyeste modell, den er grå/orange.

Birnabag Arctic: Vår første modell av varmeposen til bæremeis er sort/blå. Vi har ikke flere på lager av Birnabag Arctic.

default
Beskrivelse

Passer alle bæremeiser

Birnabag passer på alle bæremeiser vi har funnet, bl.a.

Birnabag på Osprey bæremeis
Birnabag på Deuter bæremeis
Birnabag på Littlelife bæremeis
Birnabag på Phil&Teds bæremeis
Birnabag på Sherpani Rumba bæremeis
Birnabag på Bergans bæremeis
Birnabag på Norrøna bæremeis
Birnabag på Helsport bæremeis
Birnabag på Vaude bæremeis

Birnabag Arctic på Bergans Bæremeis

Denne videoen viser montering av Birnabag Arctic på en Bergans bæremeis. Birnabag Arctic var vår første modell, og prinsippene for montering er de samme på vår nåværende modell Birnabag Nordic.

Beskrivelse

Varm i bæremeis med Birnabag

Birnabag bidrar til å holde ungen i bæremeisen god og varm på tur.

Mange spør oss når barnet kan begynne å bruke bæremeis og hvor mye klær barnet trenger for å holde seg varm ute på tur

Som en generell regel er det anbefalt at barnet bør kunne sitte oppreist på egen hånd før det settes i en bæremeis, gjennomsnittlig er dette fra ni måneders alder, men dette er individuelt. Gradvis tilvenning kan være greit, og barnet bør ikke sitte for lenge av gangen i bæremeisen. Særlig om en går en litt lengre tur er det viktig å benytte fotbøylene på bæremeisen slik at barnet lettere får rørt på seg og endret sittestillingen. Sjekk at barnet sitter komfortabelt og at ikke noe klemmer. Og når solen skinner, ikke glem solkrem og solbriller.

Det er mange faktorer som spiller inn for å bedømme hvor mye bekledning og beskyttelse et barn trenger når det sitter stille. Barnets alder, solpåvirkningen, vindfaktoren, luftfuktigheten og temperaturen har betydning. Utfra temperatur alene kan en derfor ikke gi et eksakt svar på hvor mye et barn vil trenge av ekstra beskyttelse mot vær og vind når det sitter i en bæremeis.

«Vil varmeposen Birnabag holde barnet varmt i minusgrader?», er et spørsmål vi har fått flere ganger.

Da Birnabag er vindtett, vann-avvisende og fóret vil den bidra til å holde barnet varmt. Generelt sett anbefaler vi at barnet har på uteklær. Ved minusgrader kan det i tillegg være greit med et stort ullskjerf eller lignende som tetter ekstra omkring barnet og spesielt omkring hodet og halsen. Avhengig av kulden og lengden på turen kan en vurdere ekstra påkledning eller et teppe inne i Birnabagen.

Det kan være vanskelig å følge med på om barnet i bæremeisen fryser, særlig når de er så små at de ikke kan uttrykke seg så godt. Det viktigste blir å følge med på hvordan barnet har det underveis, at det ikke blir for varmt eller for kaldt, med eller uten varmepose.

God tur!

Innhold og vaskeanvisning

Vi anbefaler skånsom vask for å bevare det vindtette og vann-avvisende stoffet.

Innhold:
Ytterstoff: 70% nylon + 30% polyester med PU coating
Fôr:100% polyester
Innerstoff: 70% nylon + 30% polyester.

Vaskeanvisning: Det anbefales skånsom vask på 40 grader celsius, ikke sentrifugering eller bleking. Heng posen opp til tørking, ikke bruk tørketrommel.

Vekt: 1100 gram.

How to wash the Birnabag, washing label.

Kontaktinformasjon

Kontakt oss på e-post eller mobil

Birnadal AS
Johan Falkbergets vei 37, 7020 Trondheim, Norge
Epost: birnadal@birnadal.no
Mobil: +47 99035515

 

Samfunnsansvar

Birnadal har som mål å ta miljøvennlige og menneskelige hensyn gjennom hele prosessen fra produksjon til leveranse hos forbruker. Å sikre at menneskerettigheter, arbeidsforhold, miljø og etikk blir ivaretatt på en god måte er grunnleggende for at vi skal kunne være stolte av å tilby vårt unike produkt til kundene. Å følge opp samfunnsansvaret til våre produsenter og samarbeidspartnere er en langsiktig og kontinuerlig prosess. Vi ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling for alle parter.